tirsdag den 29. maj 2012

Eurovision med familien

Hvis du skulle have været en af dem, der trods alt kigger forbi engang imellem, så har du måske lagt mærke til at der mangler et indlæg. Det indlæg jeg skrev tidligere i dag, var simpelthen så negativt og fyldt af selvmedlidenhed, at jeg besluttede mig for at fjerne det. For egentlig er jeg jo ikke på den måde negativ eller overdrevent selvmedlidende - det var jeg bare i aftes og i formiddag, og så er det man lige skal tælle til 10 inden man skriver blog-indlæg...

Så i stedet vil jeg fortælle om min lørdag aften sammen med familien til Eurovision-aften. Jeg var jo nemlig inviteret hjem til min fætter og hans kone, til at se Eurovision - det er sådan en slags tradition. Min lillebror og kæresten kunne ikke komme, men storebror med kæreste og barn samt min kusine med kæreste og to børn var med, og det var rigtigt hyggeligt. Vi startede med at spise noget rigtigt godt mad. Vi fik miniruller, som var hjemmelavede og smagte fantastisk. Og derefter grillede burgere. Og så var man altså også mere end mæt! :)
Så slog vi lige mave inden desserten, som var is med jordbær og brownie. Uhmmm, det var lækkert.

Men vi så jo også Melodi Grand Prix eller Eurovision, som det jo også hedder. Eller så meget af det, som vi nu lige nåede. Vi var nemlig ikke helt færdige med maden, da det startede, og var ikke engang begyndt at tænke på desserten endnu. Og så var det jo sådan at min skønne lille niece på to, og min kusines søn på snart 3 jo også var med, og de tiltuskede sig en hel del af vores allesammens opmærksomhed :) De er jo bare for herlige sådan et par små størrelser. Og med standarten i Eurovisionen for tiden, så var det ikke svært at kaste sin opmærksomhed på de to istedet for på tv-et. Og så fik vi jo også snakket sammen om en masse andet.
F.eks. kom jeg derfra med en invitation til barnedåb for min kusines mindste om en måneds tid, og det er jeg da helt klart nødt til at skulle med til - så jeg har naturligvis allerede meddelt at jeg kommer. Skal vist lige have hørt min skønne datters far, om hun kan komme med også, da det faktisk er en weekend, hvor det er meningen at hun skal være hos ham.

Anyway. Vi var ikke helt enige med resultatet af Eurovisionen (og helt ærligt, så havde jeg ikke hørt halvdelen af sangene ved den første gennemgang - f.eks. var jeg overrasket over at Island i det hele taget var med, for jeg havde ikke hørt deres sang).. Jeg tror faktisk, at den der var tættest på en top 5 der var med i top 10, var min fætters kone. Og jeg var nok de, der havde skudt mest forbi - så vi kan dermed konkludere at jeg altså ikke er enig med resten af Europa, når det gælder musik...

Men nu vil jeg i seng.. jeg har en fornemmelse af, at mit vækkeur ringer sådan ca. kl. 6.30, og det ville være rart med et par timers søvn inden da.. Håber det hjælper på min hovedpine, der uden tvivl er resultatet af et alt for lille væskeindtag i dag.

Måske vi ses/skrives ved i morgen. Dagen står på arbejde, zoneterapi (Groupon, der var ved at udløbe) og kajak.. Sov godt derude.

mandag den 28. maj 2012

Bankmand

ADVARSEL: dette indlæg er mig, der "ranter" om bankmanden og ulykkelig kærlighed. Hvis det ikke er det, du er i humør til i dag - så spring over. Det er på alle måder negativt og selvmedlidenheds-agtigt!!

Så tror jeg vist det sådan "officielt" ikke bliver til noget med bankmanden. Vi havde en løs aftale om at ses søndag, hvis hans tømmermænd fra aftenen før ikke var for voldsomme - det var de, og den stakkels mand overnattede hos sin mor. Og fordi hans mor var så flink at invitere sin søn på aftensmad, så besluttede han sig for at blive der i stedet for at bruge dagen sammen med mig..
Av, så er man vist for alvor blevet valgt fra hva'?! Desværre "kvinde, som jeg påstår, jeg meget gerne vil se igen!", jeg drak mig fra sans og samling i aftes/nat sammen med gutterne (selvom jeg vidste at færre tømmermænd, ville betyde, at vi kunne være sammen søndag og mandag), sov hjemme hos min mor (fordi hun bor i samme by, som vi festede i - det er sådan set meget smart) og valgte så dig fra til fordel for aftensmad hos min mor (som jeg i øvrigt lige har været på 2 ugers ferie sammen med og så så sent som i torsdags).

Så jeg blev oppe hos mine forældre til og med aftensmad, hvorefter jeg faktisk bare havde allermest lyst til at tage hjem til mig selv - hvilket jeg gjorde.
Jeg tudede fra Skive til Hobro, og derefter var der bare helt tomt for tårer.
Men det er jo min egen skyld. Jeg kan jo bare lade være med at falde, så hurtigt som jeg gør. Og lade være med at håbe, at denne gang er det den rigtige.
Jeg kan simpelthen ikke det der platoniske - vi ses, når vi ses -forhold. Jeg satser alt på, at det kan blive til noget. Og så er det jeg bliver hende klisterdamen, som man åbenbart ikke kan holde ud at være sammen med. Fedt for mig, så om 30 år, så er jeg hende den mærlige kattedame, der bor alene, fordi ingen kan holde hende ud...

Jeg prøvede ellers på, at være afslappet og "vi ses, når vi ses"-agtig, men det er bare ikke mig. Jeg skal åbenbart bekræftes (mere end hver anden/tredje dag) i at han også stadig er interesseret. Især når nu han altså bor i Aalborg, og lagde ud med at smutte på ferie i udlandet i 14 dage. Så er det bare vigtigt for mig, at blive vist lidt interesse. For hvem, gider lige være den, der tager kontakten hele tiden? Så føler man sig enormt anmassende faktisk. Men når han så skrev så var jeg jo "over the moon-happy" og han var god til at skrive søde beskeder, når han endelig skrev. Men det er bare ikke nok, når jeg når at blive neurotisk snot-forvirret i mellemtiden. Og når han så ikke kan "klemme mig ind" i sit travle skema og vælger at bruge søndag sammen med sin mor i stedet for mig, så er det vist bare endnu et tegn på, at vi ikke er det samme sted i livet og vil de samme ting.

Altså, hvis jeg vidste, at det var sidste mulighed i en måned, for at se ham, jeg var vild med - så skulle I bare se mig, tage den med ro i byen sammen med veninderne. Især hvis der i forvejen var gået 3 uger, siden sidst vi sås. Så havde jeg ikke så heftige tømmermænd, at jeg var nødt til at blive i sengen, hos min mor, hele dagen. Og hvis jeg alligevel havde den slags tømmermænd, så havde jeg takket JA til hans tilbud om at komme og pleje mine tømmermænd. Men nej, sådan gjorde bankmanden ikke, og min konklussion er altså, at så var det vist begrænset, hvor interesseret han egentlig var.

lørdag den 26. maj 2012

Sådan en hyggelig dag, altså

I går var sådan en dag, hvor alt (altså næsten) gik op i hat og briller ;) Vejret er jo faktisk ret fantastisk - det kan vi vist godt blive enige om allesammen. Og det fører en anden slags løssluppenhed med sig, end normalt. Man har lidt mindre tøj på, og man tager ikke det hele helt så højtideligt :)

Jeg var faktisk ret seriøs (det meste af tiden) på arbejde, og fik "produceret" noget.. Men så tikkede der en mail ind fra min chef lige efter frokost med beskeden:
"Der er kold hvidvin og juleøl på terrassen kl. 13:45!" Så var alle planer om at blive lidt længere på pinden og få fulgt op på nogle ting, lige så stille på ned i vasken.. ;) Så det blev til et par juleøl på terrassen, men dertilhørende hyggesnakken om alt og intet, og bankmanden blev nævnt for min smukkeste kollega (også selv om jeg stadig er en del usikker på den mand - ind imellem virker han på, og andre gange pisse ligeglad...), men havde lige brug for at nævne ham for hende, fordi hun er så utrolig smuk og klog, og medfølende og fuld af gode råd. Sjovt nok siger alle de samme som jeg tænker (selv min mor)... og det er ikke godt, for det ender nok med at jeg må vinke farvel til bankmanden.

Men lige inden juleøl på terrassen fik jeg en besked fra DM med en heeel masse spørgsmål, så vi aftalte lige at mødes over en kop kaffe efter arbejde, og sludre. Det førte til en kaffe på klods (tak til Troels aka. Kaffe Prinsen - jeg kommer forbi liiige om lidt og betaler min gæld), fordi jeg havde glemt at overføre penge til mit kort (jeps, jeg har sådan et af de der kort man ikke kan overtrække - meget smart, når man er mig :)), og en tur i Skanseparken til grillhygge med DM og Niclas og nogle af deres venner. Det var ret hyggeligt, men da det blev køligt og mørkt og de andre ville på Peter Gift, daffede jeg hjem i stedet. 

I dag har jeg faktisk kun været inde. Hørt M&M, lagt neglelak på hænder og tæer, læst en hel masse indlæg hos HverdagsNadia, og skrevet dette indlæg. Lige om lidt hopper jeg ud i solen på min terrasse og slikker mig lidt farve (på alle de steder af min krop, der i går var dækket af tøj, og som udgør en væsentlig blegfis kontrast til ansigt og arme, som har fået en fin kulør - det ser bare smartest ud, hvis man ca. er samme farve over det hele) i en halv times tid. Så ind til Kaffe Prinsen med lidt penge (og måske tanke lidt kaffe, man ved aldrig), og så går turen til Jebjerg til Eurovision med min familie. Jeg glæder mig. 

Det bli'r en god dag... :D

torsdag den 24. maj 2012

Noget om kajak

Kom til at tænke på, at jeg vist ikke rigtigt har fået skrevet noget om kajak siden jeg startede..
Så nu synes jeg faktisk det er lidt på tide :)

1. Kajakdag:
Den har jeg vist skrevet om.. En enkelt kæntring og så op og få kaffe og kage (eller te og bastogne-kiks, som det jo var). Vi var 19-20 stykker i alt, som startede på begynderkursus - wow, det var mange..! Så vi blev delt i to hold med 10 på hver (snedigt, for vi har kun 10-15 havkajakker i Klubben, og instruktørerne skal jo også have en hver).

2. Kajakdag:
Vi var vist 5 styk "elever" om to instruktører - klasse! Mere undervisning til mig - I like :)
Vi øvede ind- og udstigning, basis roteknik, stop tag og lavt støttetag. Det var fedt. Vi roede og roede, og vippede på søen mens vi øvede støttetag. Ih, jeg var allerede ret hooket på havkajak den dag :)

3. Kajakdag:
Introduktion til Kajakpolo. Mød op, hvis du vil se hvad det går ud på-agtigt. Jeg ville gerne se giraffen, så jeg mødte op. Instruktør I og II var flinke nok at advare os (alle 3) om at en polokajak drejer og reagerer hurtigere end en havkajak - og altså er nemmere at kæntre med end en havkajak - tak for heads up..! Med denne viden og min meget store erfaring *host* med havkajak, så var jeg sikker på at der skulle jeg nok klare. Det gik også fint, indtil jeg først fik hul på kæntre-bylden, så skal jeg ellers love for, at jeg kæntrede hele tiden (sådan føltes det i hvert fald for mig - i virkeligheden kæntrede jeg kun 3 gange med cirkus en halv time imellem).. Det var egentlig meget sjovt at prøve det (polo that is - ikke at kæntre. At kæntre i havet, når vandet er ca. 8 grader, er faktisk ikke all that.. Det er mest af alt pisse-koldt!), men bold- og holdsport er bare ikke rigtigt mig. Har dog lovet mig selv, at jeg gerne vil prøve igen, når de rykker ind til vinter, og jeg kun kæntrer i svømmehals-vand :)

4. Kajakdag:
Dagen efter intro til polo. Jeg var pænt træt i armene efter polo, dragten var nææsten tør, lissom skoene og alt det andet. Havde glemt min anorak, men det er efterhånden lidt ved at være et tema for mig og kajakaftener - jeg har altid glemt et eller andet.
Men denne aften stod på makkerredning, dobbelt makkerredning og selvredning. Vi startede ud med en omgang "øv dig lige i at kæntre med vilje, så du har fornemmelsen af at have styr på det, inden vi ror længere ud på vandet og øvet os i at redde hinanden". Gæt, hvad vi lavede bagefter... ;)
Havde faktisk troet at det ville være über svært at redde en anden person op i sin kajak, men det var egentlig ret nemt. Og dobbelt makkerredning var næsten sjovt at lære (hvis det altså ikke var fordi det var så koldt). Måske havde vi bare nogle kanon dygtige instruktører (jeps, skulderklap til jer, Kristian og Morten), som formåede at forklare og vise det, så man bare forstod og det så legende let ud.
Det er faktisk rart at tænke på, at man nu (i hvert fald teorien og i stille vand uden bølger m.v.) kan redde andre, hvis de kæntrer. Så håber jeg bare at de kan rede mig også ;)

5. Kajakdag:
Det var så her til aften. Har I lagt mærke til hvor godt vejret lige er for tiden? Alle de andre træningsgange var vi stort set alene på stranden, men i aften var der en hel masse strandgæster, som hang ud og drak i solen (sikke en klog kombi..).
Nej, hvor var det lige varmt at skifte fra let og luftigt sommertøj, til stram neopren våddragt med dertilhørende sko. Ude på vandet var den dog guld værd :)
Vi øvede sideforflytning med træktag, kantning, roning i 8-tal og 360 graders rotation på stedet. Nøj, jeg æælsker kajak! Jeg synes, det er SÅ sjovt og skønt og helt igennem fantastisk. Sideforflytning er et blæret trick at kunne. Kantningen fatter jeg hat af - uanset hvilket ben jeg pressede med, så drejede min kajak konsekvent til venstre. Så var det jo godt at Jakob havde vist os tricket med at bruge pagajen som ror, så man kunne kompensere for den venstreorienterede retning.
360 var ok nemt, og gevaldigt nyttigt, når man skal vende rundt. Og ellers roede vi bare lidt frem og tilbage og øvede os i at være gode og blive bedre til det hele :)

Og så var det lige pludselig, at en af de andre kæntrede, mens han øvede sig i at tippe. Og som Jakob sagde, fordi det var mig, der spottede kajakken med bunden i vejret "Der reddede du dig lige en makkerredning!" Så jeg skyndte mig derover, og fik ham op i kajakken igen - altså efter jeg havde været ved at slå ham ned med sin egen kajak... men nok om det. Det vigtigste var jo at han kom op :D Føler mig lidt dygtig, faktisk :)
Og nu vil jeg i seng, for jeg er hammer-træt. Næste træningsgang er på tirsdag. Og jeg glæder mig (og håber det stadig er dejligt vejr - det gør bare det hele meget sjovere :)).

Fik jeg i øvrigt fortalt at Silje er taget til København her til aften? Tusind tak til mor og far for at hente hende i børneren og køre hende til lufthavnen og vente den obligatoriske halve time på at flyveren letter, før de kunne køre hjem igen. Fik jeg sagt, at de ikke bor i Århus, men altså lige 1,5-2 timers kørsel nordpå oppe ved Skive?? Jeg har da de dejligste forældre, hva'?!! :D
Jeg nåede heldigvis selv lige at stikke snuden indenfor døren, og være sammen med dem i en halv times tid, inden de tog afsted. :)

På lørdag er der forresten Eurovision, og jeg tager Madammen (læs: bileb) med på en tur til Jebjerg, hvor min fætter og hans kone bor, og ser det sammen med min storebror, hans kæreste og datter, min fætter og hans kone (som jeg inderligt håber laver maden - hun er fra Thailand og hammer-god til at lave mad :)) og min kusine, hendes kæreste og deres to børn (hvoraf den ene er heeeelt ny - iiiiih, jeg elsker babyer). Så det skal nok blive godt. Jeg glæder mig i hvert fald. :)

Nå, men i seng altså. Godnat :)

Skulle man overveje at sove..?

Ha! Tog i den grad revanche over min computer og har læst (og læst og læst) på Nadias blog. Jeg er nået til juni 2011, så har lige et år mere, jeg skal igennem. Men jeg har grinet og grinet  - maaange gange - min nye passion/overspringshandlings-yndlings-ting er at kigge på tegninger af en gravhund, men hun er altså bare hylende sjov nogle gange - og indimellem (tror jeg) uden at det helt er med vilje ;)

Nå, sov - blev der sagt! Godnat :)

onsdag den 23. maj 2012

Min computer hader mig...

... det er jeg sikker på!!
Mit håbefulde barn har fået mig til at spille Sims 3 igen efter en laaaang pause (og nej, Ken, det betyder ikke, at jeg snart kommer på WoW igen.. ;)). Men jeg er allerede 10.000 gange, af min computer, blevet mindet om, hvorfor jeg stoppede med at spille det dengang.. For min computer gider åbenbart ikke at spille Sims med mig. I hvert fald synes den, det er helt okay at crashe i tide og - allermest - utide. Og naturligvis altid, når man lige har opfyldt et eller andet godt ønske, som gav mange point(s??), og inden man huskede nåede at gemme...

Men nu synes den så åbenbart også jeg bruger for meget tid på at surfe og læse blogs. For bedst mens jeg var i gang med at læse HverdagsNadia helt fra begyndelsen, så lukkede den ned for Crome.. Jamen, så siger jeg tak. Den skal passe på, den ikke snart bliver skiftet ud med en ny og smart bærbar, som kan komme med mig over i sofaen, og som ikke crasher, når den lige føler for det..

Måske prøver den bare at fortælle mig, at jeg skal skride udenfor i solen, mens den stadig er her. :) (og det kunne jeg jo gøre, samtidig med at jeg læser blogs, hvis jeg havde en bærbar.. Det bliver mere og mere tillokkende ;-P )

tirsdag den 22. maj 2012

Opdatering på bankmandfronten

Bankmanden er endelig kommet hjem. Efter 14, for mig, meget lange dage, hvor jeg stort set ikke hørte fra ham, er han endelig kommet hjem. Så håbede jeg jo på, at der var tid til at ses i Flyveferien - men han havde lavet aftaler inden ferien, som han var nødt til at holde. Og for at det så ikke skal være løgn, så har han også planer i denne weekend.
Jeg har planer i de næste to weekender efter denne, og helt ærligt, så minder det sgu mere og mere om et "lost cause".. Så når vi hen til weekenden med NorthSide (som er 15.-17. juni, hvor jeg har Silje og i øvrigt bliver 31 - så min billet er til salg til omkring 1.100 kr.) og der kunne vi godt finde på at tage afsted på sommerferie et eller andet sted hen. I en uges tid. Og er nok først hjemme omkring 23.-24. juni. Altså så er det gået næsten 2 måneder siden vi sidst sås - kan det så ikke næsten være lige meget??

Jeg mener, hvis det virkelig var noget man brændte for, ville man så ikke forsøge at tilpasse tingene, så det kunne lade sig gøre at ses inden der var gået 2 mdr.? Jeg var ude i at jeg ville have fået Silje passet, mens jeg tog til Aalborg i Flyveferien, hvis det var...

Hvis det så i det mindste var sådan at man havde en god kontakt på sms eller ringede sammen, så man ikke savnede helt så meget, eller helt mistede grebet med hinanden. Men heller ikke rigtigt. Vi har talt i telefon to gange - da han ringede og sagde, han var kørt forkert, og ti min. senere, da han sagde at nu var han på parkeringspladsen (altså da vi sås inden han tog på ferie). Og sms'er er noget man svarer på og ikke noget man sender af sig selv, bare fordi man lige tænkte på hende, der sidder i Århus, som man har sagt man rigtigt gerne vil se igen.

Så jeg føler altså, at hvis jeg ikke ind imellem skriver til ham, lige for at høre, hvordan det går, eller om det har været en god dag, så tror jeg sgu ikke jeg ville høre fra ham. Lidt ærgerligt, for han er sgu en sød fyr ellers og jeg gad godt det blev til noget mere. Det tror jeg bare, lige nu, ikke rigtigt på at det gør.
Hvis jeg ikke havde skrevet her til aften og spurgt, om han havde fået tjekket sin kalender for aftaler, så tror jeg sgu ikke han havde giver besked om det. Så jeg ved faktisk ikke rigtigt om jeg ikke bare skal lade være med at kontakte ham igen - og så se om han selv kommer ind i kampen. Og ellers må det jo bare være det... Pisse ærgerligt!

Er næsten en omvandrende vabel

Ih, jeg havde taget de fineste (ja altså min beskedne samling taget i betragtning) kilehæls peeptoes på i dag, og følte mig vældig smart og faktisk også en smule lækker. Det gik vældigt fint på cykel op i børnehaven med Silje, og derfra videre til toget. Mødtes lige med min tog-buddy og gamle kollega i toget. Og så var de ellers afsted på gåben ud på arbejde. Det gik faktisk meget godt indtil jeg syntes det gjorde lidt vel ondt på min ene hæl og jeg opdagede at stroppen (sling-back) havde gnavet hul på min hæl. Den sidste halvdel af turen syntes jeg bare det begyndte at gøre mere og mere ondt, flere og flere steder på min fusser. Nåede lige ind ad døren på arbejde, før mine sko kom af, og de kommer ALDRIG på igen!!
Jeg har 3 vabler på venstre og 6!! på højre fod. Fåårk, det er altså 9 vabler på 20 minutters gang! Lidt af en præstation, jeg ved det godt, men måske en præstation, jeg gerne havde været foruden. Mine fødder hader mig alt for meget lige nu.

søndag den 20. maj 2012

Vi har set Bambier i dag

Jeps, vi har set Bambier i dag, på vej hjem fra bageren stod der pludselig to (og det er der jeg, som datter af en inkarneret jæger og opvokset med den slags, burde vide præcis hvilken slags vildt det lige var vi så, men lad os bare holde os til...:) Bambier stå ude på marken midt mellem "den der afgrøde, der var plantet" og græsse :D Fedt!! Og de flygtede ikke engang da vi kom kørende forbi..

Nu har vi lige set "Space Chimps" og så er planen for i dag, at vi skal have vasket de sten vi samlede på stranden i går og se, hvor fine de egentlig er. Så må vi se, hvad vi skal bruge dem til bagefter ;)
Uh, og vejret er jo skøøøønt i dag, så det er da lige vejr at være ude i :D #ILoveSummer ;)

fredag den 18. maj 2012

Klovnen mig

Ej men altså, i dag har bare været en af de der dage, hvor man bare skulle have vendt sig om på den anden side og sovet indtil i morgen... Sådan sat lidt på spidsen ;)

Det gik egentlig meget godt til at starte med. Stod (næsten) op sammen med Silje. Og fik ordnet de fleste af de ting jeg havde sat mig for, sådan næsten inden for den tidsramme jeg havde sat for det.
Vi fik spist lækker morgenmad sammen. Både Silje og jeg kom i bad, og så fik jeg støvsuget, ordnet vasketøj, sat opvaskeren igang og fodret katten. Ud af døren sådan ca. ved 12.30 tiden, kun en halv time for sent i forhold til tidsplanen. Ind at aflevere kajak-handsker til Kaffe-Kris.

Og så var det lissom at stuff begyndte at gå galt. For ingen tur i Kaffeland, uden kaffe. Og når mor skal have kaffe, så skal Silje da have en smoothie med krudt i - det er egentlig kun ganske fair. Så smoothie til barnet, ice blend til mig, ud i bilen og afsted, for vi havde flere ting, der skulle nås inden vi landede i "Vesterhavshytten".
Bedst som vi kørte, siger Silje "Moooaar, den er godt nok kold sådan en smoothie!" Så har hun tabt en halv smoothie ud i bunden af bilen, ud over sine (hvide!!) strømpebukser og skoene, ned på tæppet og hendes taske, der ligger i bunden, og selvfølgelig på stoffet i bilen også. Argh!! Mor er ikke sur, men damn det er træls!

Lige et hurtigt stop i Harald Nyborg, hvor jeg fik købt gave til lillebror, og så videre mod Klegod.. Da vi når Silkeborg, syntes jeg lige vi skal have os noget vand og evt. en pose slik til turen, så vi holder ind ved Lidl. Og så, mens vi står og kigger på kiks og småkager, taber jeg i den grad min telefon og smadrer glasset i fronten godt og grundigt - og for at det ikke skal være løgn, så revnede glasset på bagsiden endnu mee, end det var i forvejen. Jamen hurra for mig! Så måtte ringe til lillebror, for at høre om han havde ekstra på lager.. Men de var allerede i sommerhuset, så det nyttede ikke alverden. Han mente måske han havde et sæt til at ligge, som ikke var solgt, så jeg håber at det kan lade sig gøre, når vi kører hjemad i morgen.

Den sidste lille ting der gik galt var faktisk ikke rigtigt min skyld. Min storebror var kommet til at give mig den forkerte adresse på sommerhuset, så i stedet for Nordsøferievej havde han fået skrevet Nordsøvej. Men vi fandt det og nu har vi hygget med lidt af hvert :)
Og nu vil jeg sove, er pænt træt efter den lange køretur. Sov godt! :)

Hov, glemte jeg forresten at fortælle at Bankmanden har givet lyd? :D De har haft en god tur, men han har planer, som var gamle. Men han vil rigtigt gerne ses igen. <3

torsdag den 17. maj 2012

Kan man dumpe i "loooove"?

Ja altså, jeg dur nok bare ikke til det der med at være tjekket/cool på den afslappede måde, når jeg kan lide en fyr/mand/oh-for-heavens-sake-hankønsvæsen-af-en-art. Jeg er åbenbart bare anmasende/omklamrede/opmærksomhedssøgende/usikker (find selv på flere - if the shoe fits, i'll wear it..). Jeg er møg-dårlig til at lade som om jeg ikke tjekker min telefon hver femte sekund for at se, om han har skrevet, og blive utroligt skuffet, når han ikke har. Og pludselig er 14 dage umådeligt lang tid. Men er det ikke også okay at synes, når man lige har mødt manden, og synes at han er sød og dejlig?

Nå, men altså.. Long story (sort of) short: jeg ender med at sende alt for mange og lange (og måske needy - selvom jeg virkelig prøver at lade være) beskeder. Og så går der længere og længere mellem svarene, og så pessimister min hjerne helt ud.. Og så bliver jeg endnu mere usikker (og alt det der) end jeg var før. Og så forsøger jeg at lade være med at skrive - i hvert fald indtil han har skrevet tilbage - for lissom ikke at virke helt så needy. Hvilket så resulterer i at hjernen kværner derud ad med tanker som "tror han nu at jeg ikke er interesseret mere?", "har jeg nu skræmt ham væk med min needyness?", "har han mon mødt en anden på rejsen?" og "mente han det egentlig, da han sagde, han gerne ville ses igen????"

Og hvad kan man så lære af det? Jeg skal pakke min telefon laaaaaaaaangt væk, når jeg savner, ellers ender det bare med at jeg dummer mig på alle tænkelige måder. Og ender med at sende intetsigende beskeder, som "håber i har haft en god ferie." og noget i retningen af "har du planer i weekenden eller har du tid og lyst til at ses?" og når der så ikke bliver svaret i løbet af to sekunder (i skrivende stund en halv time), så har han da mistet interessen! Der kan ikke være andre forklaringer, som f.eks. at han er løbet tør for strøm, ikke er kommet hjem endnu, er mega træt efter at have kørt hele dagen for at komme hjem... Something..

Nå, jeg pakker min paranoia sammen og ser noget stand-up med Bill Bailey på BBC Entertainment. Han er sjov. Og så håber jeg på snart at høre fra bankmanden (på den gode måde) og forsøger at ignorere tanken der konstant råber: "Han har ombestemt sig...!!!"

Er jeg den eneste, der har det på den måde??

søndag den 13. maj 2012

Æv, er det allerede slut???

I dag fik jeg lige set det sidste afsnit af Sex, kaos og bekendelser, mens Silje var til fødselsdag. Ja, jeg er altså en klovn til at huske at se det "live", så er det satme smart med sådan en boks, hvor man kan se tingene, når man kommer i tanke om dem ;)

Men jeg synes nu altså ikke at det skulle være slut nu... Jeg ville gerne vide, hvordan det er gået med Frida. Åh, lille Frida - jeg har lidt ondt af hende inde i hjertet, for hun minder på mange måder, rigtigt meget om mig. Fandt hun sig selv og derefter kærligheden?? Jeg håber og håber at lykkes for hende, for hun er sgu en god pige! Og Tove, der lige blev dumpet i sidste afsnit, af den ellers på pæne Kristian, som på mange måder virkede til at være god for hende. Og Maise der skulle flytte fra "mindernes hus" og skulle finde ud af at starte på en frisk et andet sted. Og så var der hende teenageren, som jeg ikke kan huske, hvad hedder, Thyva eller noget, men nok fordi hun ikke rigtigt interesserer mig - jeg er ikke sikker på, hvad hendes historie egentlig går ud på...

Men! Hvor er jeg glad for Amiras slutning. En kærlighedserklæring fra hendes mand, som hun virkelig har haft brug for og ungerne er startet i vuggestue, så hun har endelig fået luft og overskud til at elske at være sammen med dem igen. Sådan som hun jo egentlig gerne ville have det med dem. Jeg håber det bliver ved at gå fremad for hende og hendes lille familie - det har de fortjent. Det er herrehårdt at være forælder, men det er mere en dobbelt så hårdt at være forælder til tvillinger. (Jeg har været tvillingehjælper i Århus Kommune for ca 8 år siden. Havde fem faste familier jeg kom hos, som aflastning og hjælp til alt det man ikke når, når der er to babyer, der ikke altid synes de skal sove samtidig. Men tit, hos dem jeg havde et rigtigt god forhold til, også blot som "et andet voksent menneske" man kunne snakke med, når babysnak var ved at gå dem på hjernen ;) eller som "Please, gå en tur med/leg med/underhold dem - bare en times tid eller to, så jeg kan få noget søvn!!" Så jeg ved hvor svært/hårdt det er, uden dog selv "rigtigt" at have stået med det). Så jeg forstår sagtens at Amira har haft det som hun havde det. Og det er egentlig trist at den slags tilbud ikke findes længere. For det kunne med garanti have hjulpet hende til at få et lille pusterum, så det ikke havde været helt så hårdt.

Anyway. Jeg synes godt, de må lave en opfølger, bare lige for at se, hvordan det videre gik med dem alle (ja, også hende teenageren...)
Nu vil jeg stå op, få morgenmad, ta' tøj på (ikke nødvendigvis i den rækkefølge), pakke alt det vi skal have med i sommerhus, pakke bilen, gøre lidt rent, affodre katten, aflevere neopren-handsker til Kristoffer, og køre til Klegod(!!???!!?!?!) for at fejre min mor og lillebror som havde fødselsdag hhv. i tirsdags og i lørdags :)
Fortsat god Flyveferie til alle

tirsdag den 8. maj 2012

Puhh - pas på "klisterdamen"

Hvis alle kvinder i verden er lige så usikre i starten af et forhold, som jeg er, så ser det skidt ud i verden! ;) Nøj, hvor tager jeg, MANGE gange i løbet af dagen, mig selv i at kigge på telefonen, for at se, om han har skrevet (halloooo - han er på ferie! Det kunne være manden havde andre ting at tage sig til, end at skrive til mig hele tiden...), eller lige tjekke facebook bare for at se på profilbilledet (som er det eneste man kan se - næsten).
Jeg er ret meget nødt til at fortælle mig selv, at jeg skal slappe af, så jeg ikke ender med at skræmme manden væk med min usikkerhed, som for en voksen mand sagtens kan misforstås, som værende omklamrethed (hvis det altså er et ord...). Det er da også rigtigt dårlig timing at møde Prince Charming lige inden han tager på ferie i 14 dage.
Jeg tager mig sammen, og skruer ned for min needyness, og håber på jeg ikke får jager ham væk, inden han kommer hjem fra ferie ;)

mandag den 7. maj 2012

Nye bestillinger på vej fra Maggie

Fordi jeg har brug for at beskæftige mine tanker (og mine sms-skrivende fingre) med noget andet end bankmanden (der er så meget på ferie at han ikke har tid til at skrive til mig), så har jeg altså bestilt nye lakker hos Maggie (og vist nok også en enkelt hos en anden...) :)

Jeg var egentlig på udkig efter en baby-blå neglelak, spørg mig ikke hvorfor, men af en eller anden grund, har jeg pludselig fået en underlig trang til baby-blå neglelak. Alle de blå lakker jeg har spænder fra kongeblå til mørk, mørk, næsten sort blå, men ingen der lissom er lysere end det, og det dur jo bare ikke ;) Men jeg kunne altså ikke rigtigt finde nogen babyblå lakker, det tætteste jeg kom på det var OPI's No Room For The Blues.
Til gengæld faldt jeg over den turkise neglelak Turqouise and Caicos fra Essie, og en ny petroleumsblå fra OPI: Ski Teal We Drop fra deres Swiss kollektion. Ih, hvor jeg glæder mig til at de kommer med posten.

Jeg havde egentlig også overvejet Essies Navigate Her fra kolleltionen med samme navn. Men den er åbenbart hypet en hel del, for den var ikke til at finde til en ordentlig pris. Jeg er vist nok blevet en anelse nærrig, når det kommer til neglelakspriser. Jeg ville aldrig have købt en Essie-lak til de priser der er i de danske butikker. Ved godt nogle af dem er virkeligt billigepå billig-voks, hvor jeg jo også har købt mine seneste Essier, men i de fysiske butikker er de bare lidt for krydrede (after all - det er jo bare neglelak, trods alt ;)). Og når jeg nu har lært, at jeg kan få dem til 4 $ på eBay, så kvier jeg mig altså ved at give ret meget mere for dem. Meeeeen, så har jeg sat den på min "Watch"-liste, så det ender nok med at jeg køber den alligevel. På et tidspunkt ;)

Dette bliver i øvrigt mine første to OPI lakker. Jeg har jo godt nok min underlak fra OPI, som jeg er slemt glad for. Tror måske det er den bedste underlak jeg nogensinde har haft :) Og så er der jo min overlak, og den et jeg IKKE begejstret for! Aldrig har jeg været så træt af en overlak, som jeg er af den. Overlakken der aldrig tørrer...
Så jeg glæder mig til at se om de er lige så gode, som jeg hører de skulle være. Om ikke andet så glæder jeg mig i hvert fald rigtigt meget til at afprøve børsten, som skulle være fantastisk.

søndag den 6. maj 2012

Motion, kajak og lidt mere motion

Jamen altså, jeg aner ikke, hvad der går af mig i denne weekend. I aftes fik jeg lyst til at prøve min Zumba-dvd for første gang (har vel haft den i lidt over et halvt år). Det tog godt og vel en times tid, og det var egentlig ganske sjovt, også selvom det bare var hjemme i stuen :) Og hold nu op, det kan mærkes i kroppen i dag. Jeg har ondt i muskler, jeg ikke anede eksisterede!! Så lidt godt må det da have gjort ;)

Så skulle jeg jo til havkajak træningsopstart i dag. Det var kl. 10. Og da jeg var fru flink at låne min bil til DM og Niclas, så de kunne campere rundt i de danske skove, så havde jeg jo ikke nogen bil til at transportere mig selv ned til Den Permanente. Og busser og tog passede ad h****** til. Så friske mig besluttede i et øjebliks hjerneblødning, at jeg kunne da bare cykle derind. Så det gjorde jeg. 11 km på godt 42 min., og kom kun ca. 5 minutter for sent - kombination af den typiske mig (ud af døren 10 min. for sent) og en anden klassiker, nemlig at overvurdere mine evner inden for cykelsporten. Men nu har jeg altså kæntret med vilje i en kajak én enkelt gang, og det var så det vi lavede i dag.... Næste gang er der lidt mere kød på. Vi skal øve ind- og udstigning og basis rotekning m.v. Så det glæder jeg mig lige til!
Så fik jeg den smarte idé (det vil sige at den fik jeg allerede i fredags), at jeg da lige kunne cykle op til kinøjseren ved banegården efter nogle suppe- og karry ingredienser. Og derfra en tur i Kaffeland. Så var planen egentlig at smide cyklen på toget og tage toget hjem, men endnu et øjebliks kækhed førte til, at jeg da lige cyklede hjem også. :-O Jeg var død da jeg nåede Egå, og endnu mere død da jeg kom til Hjortshøj. Tror også det var motion nok for i dag faktisk.

Nu vil jeg slappe af indtil hhv. min bil og min datter kommer hjem senere på dagen. Overvejer et bad, bare fordi havvand og sved ikke er så lækkert, som det måske lyder ;) Og så ellers på ryggen af sofaen eller noget i den stil :D Måske man skulle skrive til bankmanden og høre om han overlevede køreturen til Frankrig, oven på ikke alt for meget søvn.. Det tror jeg, jeg gør :)

lørdag den 5. maj 2012

Date med bankmanden

Var på date i aftes med bankmanden. Jeg var lidt nervøs for det, for vi har bare skrevet sammen siden i lørdags, og i de beskeder kunne jeg bare se, at han mindede mere og mere om eksmand og om min far... Samtidig med at vi var kommet til at skrive lidt om det med børn, at jeg har Silje og så hele årsagen til, at Siljes far og jeg ikke længere er sammen. Det er sgu bare lidt et gamble at skrive i en sms, at man har været sin eks utro, og at det er derfor vi ikke er sammen mere. Uanset baggrunden derfor, så er det bare ikke i orden - det ved jeg jo godt. På den anden side, havde det jo heller ikke været smart at lyve om det, og han så fandt ud af det senere. Rent mel i posen, eller noget, fra start - det er et godt grundlag.

Nå, men vi skulle spise på Thai og Sushi (åbenbart min nye yndlings restaurant), og han ville hente mig. Bankmanden bor i Aalborg og har aldrig været i Hjortshøj før. Så han kørte lidt forkert og kom lidt for sent. Men hvad fa'en, så havde jeg lidt ekstra tid at blive færdig i ;)

Nøj, hvor var jeg nervøs for, at der skulle være pinlig tavshed, og vi ikke havde noget at snakke om. Men det havde jeg slet ikke behøvet være, for vi snakkede og snakkede og havde en virkelig hyggelig aften. Han er simpelthen den rareste, sjoveste og dejligste mand, jeg længe har mødt. Og jeg tror måske, jeg er ved at blive en lille, bitte smule små-forårsforelsket i ham :) Men nu tager vi det lige stille og roligt. I aften tager han på ferie i 14 dage, og så ser jeg ham ikke før derefter engang. Men han har lovet at skrive engang imellem, så det går nok. Og kender jeg mit liv ret, så går 14 dage hurtigt - især nu, hvor jeg skal rigtigt meget til havkajak ud over de daglige hverdags ting/rutiner..

onsdag den 2. maj 2012

Typisk mig og lidt af det gode også :)

Hvorfor er det altid når, der er noget jeg skal nå, at jeg kommer for sent ud af døren? Hvorfor er det aldrig på de tidspunkter, hvor det egentlig er lige meget om det blev det ene eller det andet tog, for jeg skulle egentlig ikke rigtigt noget..?? Som for eksempel i dag, hvor en legeaftale kom meget belejligt, da jeg havde spildt brugt 2,5 time sammen med to kolleger på at hitte hoved og hale i skatter og afgifter for Københavns skodKommune, og vi stadig ikke kunne finde ud af, hvordan nogle andre var kommet frem til det, de havde opkrævet efter sidste år..
Det kombineret med en pludselig åbenbaring om, at jeg skulle have indbragt en indsigelse for Huslejenævnet senest i morgen (hvor jeg har taget fri, for at være sammen med Silje), gjorde at jeg kom afsted fra arbejde 10-12 min. før togafgang. Det tager som minimum 15-20 min at gå fra arbejde til toget, så det nåede jeg ikke. Det var så det andet tog jeg missede i eftermiddag. Hvilket resulterede i at jeg (igen!!) var nødt til at ringe til legeaftalens mor og sige, at jeg var senere hjemme end jeg havde sagt, så hun skulle nok vente med at sende hende hjem, til ca. 17.30.

Men tænk, hvis hun ikke skulle have været med en kammerat hjemme... Så havde jeg været totalt på den!

Nå, men i morgen skal vi bare slappe af. Jeg overvejer om, jeg skal vente med at sige det til Silje, til i morgen, og så bare overraske hende med en mor/datter fridag.. ;)
Hun bliver hentet af sin onkel farbror i morgen eftermiddag/aften, og så ser jeg hende først igen på søndag. Og så trænger vi altså lige til en dejlig afslapningsdag sammen inden!
Og så skal jeg vist nok på date med ham bankmanden fredag aften, så det bliver rigtigt spændende. Jeg glæder mig faktisk ret så meget. Han virker som en sød fyr/mand/hvad siger man om en på 35?? Dejlig, dejlig - so far :)
Og søndag sluttes af med første kajakundervisningsgang :)